Haastava tilanne? Ei hätää, asioihin löytyy yleensä ratkaisu.

Apua asiakassuhteiden hallintaan

Promeso tarjoaa B2B -asiantuntijamyynnin ulkoistamispalveluita. Etsimme asiakkaillemme potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja autamme asiakkaitamme vaativien asiakassuhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä. Asiakassuhteet perustuvat luottamukseen, molemmin puoliseen arvostukseen, asiantuntijuuteen ja asioiden sujumiseen käytännön tasolla.

Henkilökohtainen valmennus

5 päivää 5 kysymystä

5 PÄIVÄÄ kysymyksiä ja hyviä vastauksia on menetelmä, jonka avulla saat haastavan tilanteen nopeasti hallintaan. Et tuhlaa aikaasi asioiden loputtomaan pyörittelemiseen ja syy-seuraussuhteiden pohtimiseen, vaan keskityt ja fokusoit olennaiseen. Viiden kysymyksen avulla kartoitat ja analysoit tilanteen ja lopulta viet haasteen maaliin.

Menetelmää voidaan soveltaa erilaisiin tilanteisiin. Se sopii yritysympäristöön sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Menetelmä voi toimia myös alkuna itsensä syvällisemmälle tutkimiselle. Saat viitenä päivänä tehtävän sähköpostiisi, jonka teet itseäsi varten. Kaikissa vaiheissa valmentaja on apunasi.

Menetelmän teoreettinen viitekehys voidaan jäljittää positiiviseen ja ratkaisukeskeiseen psykologiaan sekä lyhytterapiaan.